buceo en mallorca
plongee Majorque
Tauchen auf Mallorca
diving in mallorca
 


 
 
 
 Excursie / Tijdentabel
 
 
 
 
 
 
 

Hotel Bonanza Playa & Spa
Paseo de Illetas s/n
07181 Illetas
Mallorca España

Duikcentrum

+34 / 971185969

WhatsApp +34 445692946

Mobil: +34 / 664592946       
Marc: +34 / 696789037       

info@duikeninmallorca.com

YouTube - West Coast Divers Mallorca Instagram - West Coast Divers Mallorca facebook - West Coast Divers Mallorca Google+ West Coast Divers Mallorca Google Places - West Coast Divers Mallorca

VIDEOS

 

 
     


PADI - Scuba Diving Courses

Haal je PADI scuba brevet. Als je altijd hebt willen leren scuba duiken, nieuwe avonturen hebt willen meemaken, of simpelweg de wereld onder de golven hebt willen ontdekken, dan is dit waar je begint.


Kijk op onze scuba duiktijdentabel en reserveer je plek nu!
>> Meer


 

 
 

Ons duikcentrum ligt direct aan zee en heeft een eigen huisrif.

De scuba duikschool is geïntegreerd in het hotel PALACE BONANZA PLAYA & SPA.
Dit schitterende hotel is gebouwd in de Rocky Illetas klippenlijn. Het duikcentrum is vlakbij de zee en beschikt over een mooi huisrif met een maximale diepte van 21 meter. Hier vinden we veel vissen die graag worden gevoerd door hotelgasten.
Voor het vervoer van onze duikers tussen hun hotels en het duikcentrum hebben we een minibus in gebruik.

Bij de haven van het hotel is een boot beschikbaar met een 200 PK motor. Deze boot kan maximaal 10 duikers snel naar de duikgebieden transporteren.

Na het duiken beschikken we over 3 warm water douches, waar u gebruik van kunt maken om het zout uit uw duikuitrusting te spoelen.
Bovenop het duikcentrum vindt u het restaurant en de pool bar, waar men het decompressiebier schenkt voor als u daar trek in heeft.

 

Onze Huisrif

technique: low,
average depth: 12 meters
maximum depth: 21 meters
duration: 50 minutes
difficulties:none
recomended seasons: allways

Ons huisrif ligt direct bij het duikcentrum. De toegang wordt gemaakt door een "grote stap" vanaf de aanlegsteiger of via een trap. Het snel aflopende terrein bereikt een diepte van 21 meter. We worden vergezeld door een zwerm gouden gordels, die gewend is geraakt aan hotelgasten en badgasten. Voordat we de baai in westelijke richting verlaten, ontmoeten we een klein wrak van een verzonken sportboot en een groot anker, waarvan wordt aangenomen dat het tot een van de Palma-wrakken behoort. We bereiken een kunstmatig rif van grote betonblokken en natuurlijke rotsen. We blijven duiken op 15 meter en ontmoeten allerlei soorten vis. Het is niet ongewoon om barracuda's te vinden die van de sardines houden, die daarom door aalscholvers als voedsel worden geliefd. Hier en daar verwelkomen wij octopus en in het voorjaar dus slakken. Al twee jaar lang ontdekken we graag een zeepaardje in zeegras..>> meer dive spots

 

Reserveringen en informatie: info@divinginmajorca.com
of bel: 0034-664592946 / 0034-696789037

zum Seitenanfang
 


© 2023/01 by West Coast Divers Mallorca