buceo en mallorca
plongee Majorque
Tauchen auf Mallorca
diving in mallorca
  
 
 
 

 
 
 

Hotel Riu Bonanza Playa
Paseo de Illetas s/n
07181 Illetas
Mallorca España

Duikcentrum
0034-664592946

Marc: 0034-696789037

info@divinginmajorca.com

 
     


PADI - Scuba Diving Courses

Haal je PADI scuba brevet. Als je altijd hebt willen leren scuba duiken, nieuwe avonturen hebt willen meemaken, of simpelweg de wereld onder de golven hebt willen ontdekken, dan is dit waar je begint.


Kijk op onze scuba duiktijdentabel en reserveer je plek nu!
>> Meer
e

 

 
 

Westcoast Diver Mallorca
Duikcentrum

Hotel RIU Bonanza Playa
Paseo de Illetas s/n
07181 Illetas
Mallorca

Center: 0034 / 664592946
Marc: 0034 / 696789037

info@duikeninmallorca.com

 

Kantoor
Marc Stöneberg
C./ Almirante Vierna 11 1a
07609 Llucmajor
Mallorca
España


 

zum Seitenanfang

Stuur een mail naar info@duikeninmallorca.com of gebruik het formulier.

 

Hotel Riu Bonanza Playa

Het duikcentrum bevindt zich op de begane grond van het hotel. Vanaf de snelweg neemt u de afrit bij Bendinat. Op de eerste rotonde neemt u de afslag richting Palma (de laatste afslag op de rotonde) en dan bevindt zich op de Carretera de Andratx Palma Ma-1C. Deze weg volgen tot aan het eerste verkeerslicht. Hier slaat u rechtsaf op de Passeig d'Illetas. Na ongeveer 500 meter ziet u het hotel aan uw linkerhand.

zum Seitenanfang

 

 

zum Seitenanfang

>> Voorwaarden

Voer de datum in van uw verblijf, en een cursus of het gewenste duikpakket.

Na het versturen van het formulier ontvangt u een e-mail van ons met uw reservering. U kunt de reservering bindend maken door een aanbetaling van 10% of door trainingsmaterialen te bestellen.
Afhankelijk van het tijdstip van betaling, verlenen wij u een vroegboekkorting van ten minste 10%.
De reservering is niet bindend en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

 

zum Seitenanfang
 1. Vooraf gereserveerde duikpakketten / duiklessen zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden verdeeld onder verschillende personen.
 2. Een duik cursus of duikpakket is pas bindend geboekt wanneer er een aanbetaling van ten minste 10% is betaald, of de cursus-specifieke opleiding materialen zijn besteld. Zonder bindende reservering met duikexcursies heeft u geen recht op een plaats aan boord.
 3. Vroegboekkortingen worden alleen verrekend als u ten minste 4 weken van te voren boekt.
 4. De terugbetaling van de betaling / aanbetaling van een geboekte duikcursus / duikpakket tot 100% is alleen mogelijk indien de reis niet kan worden gestart (bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, ongeval, enz.) of de reservering ten minste 2 weken voor de start wordt geannuleerd. In alle andere gevallen wordt 10% annuleringskosten in rekening gebracht. Het saldo zal dan binnen 4 weken worden terugbetaald.
 5. Reeds verzonden theoriemateriaal wordt niet teruggenomen, en de door overname ontstane mindering op het cursusgeld wordt niet terugbetaald. In dit geval zijn er geen extra annuleringskosten. De duikcursus kan nog steeds worden gepland op een ander tijdstip, in overleg met West Coast Divers.
 6. Als u als gevolg van een lokale ziekte de de duikcursus niet kan voltooien of aan het duiken niet kan deelnemen, dan wordt daarvoor naar een persoonlijke oplossing gezocht. Het bedrag wordt verrekend en ter plaatse betaald, of u krijgt een tegoedbon zodat u de cursus op een ander tijdstip in kan halen.
 7. In Spanje is duiken verboden zonder duikverzekering. Degenen die geen duikverzekering hebben, kunnen een verzekering afsluiten op het duikcentrum. Deelnemers aan beginnersklassen en proefduiken worden automatisch verzekerd via de het centrum.
 8. Een geldig duikbrevet / duikerlicentie is een voorwaarde voor deelname aan duikactiviteiten. (Met uitzondering van beginnerscursussen).
 9. Elke deelnemer aan duikactiviteiten bevestigd zijn geschiktheid voor het duiken en moet dit met een doktersverklaring aantonen. Deze mag niet ouder zijn dan 2 jaar (vanaf 40 jaar niet meer dan 1 jaar).
 10. Wij behouden ons het recht voor om duikers die opzettelijk de gebruikelijke veiligheidsregels van het duiken schenden uit te sluiten van verdere deelname aan duikactiviteiten.
 11. West Coast Divers trachten zich te houden aan de opgegeven afvaarttijden. Wijzigingen als gevolg van weer, wind en golven zijn niet in onze macht. Indien een tocht uitvalt en niet kan worden ingehaald, dan verrekenen we dit met u.
 12. West Coast Divers wijst op het bestaan van een database waarin de gegevens worden opgeslagen van onze duikgasten. De gegevens worden gebruikt om de vereiste diensten te leveren en met onze gasten contact te onderhouden. De gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

>> reservering

 

zum Seitenanfang

 


© 2012 by West Coast Divers Mallorca