buceo en mallorca
plongee Majorque
Tauchen auf Mallorca
diving in mallorca
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Hotel Bonanza Playa & Spa
Paseo de Illetas s/n
07181 Illetas
Mallorca España

Duikcentrum

+34 / 971185969

WhatsApp +34 445692946

Mobil: +34 / 664592946       
Marc: +34 / 696789037       

info@duikeninmallorca.com

YouTube - West Coast Divers Mallorca Instagram - West Coast Divers Mallorca facebook - West Coast Divers Mallorca Google+ West Coast Divers Mallorca Google Places - West Coast Divers Mallorca

VIDEOS

 

 
     


PADI - Scuba Diving Courses

Haal je PADI scuba brevet. Als je altijd hebt willen leren scuba duiken, nieuwe avonturen hebt willen meemaken, of simpelweg de wereld onder de golven hebt willen ontdekken, dan is dit waar je begint.


Kijk op onze scuba duiktijdentabel en reserveer je plek nu!
>> Meer
e

 

 
 

Westcoast Diver Mallorca
Duikcentrum

Hotel Palace Bonanza Playa & Spa
Paseo de Illetas s/n
07181 Illetas
Mallorca

Center: 0034 / 664592946
Marc: 0034 / 696789037
info@duikeninmallorca.com

+34 664592946  

YouTube - West Coast Divers Mallorca
Instagram - West Coast Divers Mallorca facebook - West Coast Divers Mallorca Google+ West Coast Divers Mallorca Google Places - West Coast Divers Mallorca
 

 

Kantoor
Marc Stöneberg
C./ Donants de Sang 11 1a
07609 Llucmajor
Mallorca
España

Openingstijden
01/03/2024 - 31/10/2024
Dagelijks 8.30 - 17.00 uur
Buiten deze tijden is duiken alleen mogelijk op aanvraag.

 

zum Seitenanfang

Stuur een mail naar info@duikeninmallorca.com of gebruik het formulier.

 

Hotel Palace Bonanza Playa & Spa

Het duikcentrum bevindt zich op de begane grond van het hotel. Vanaf de snelweg neemt u de afrit bij Bendinat. Op de eerste rotonde neemt u de afslag richting Palma (de laatste afslag op de rotonde) en dan bevindt zich op de Carretera de Andratx Palma Ma-1C. Deze weg volgen tot aan het eerste verkeerslicht. Hier slaat u rechtsaf op de Passeig d'Illetas. Na ongeveer 500 meter ziet u het hotel aan uw linkerhand.

zum Seitenanfang

 

 

zum Seitenanfang

>> Voorwaarden

Voer de datum in van uw verblijf, en een cursus of het gewenste duikpakket.

Na het versturen van het formulier ontvangt u een e-mail van ons met uw reservering. U kunt de reservering bindend maken door een aanbetaling van 10% of door trainingsmaterialen te bestellen.
Afhankelijk van het tijdstip van betaling, verlenen wij u een vroegboekkorting van ten minste 10%.
De reservering is niet bindend en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

 

zum Seitenanfang
 1. Vooraf gereserveerde duikpakketten / duiklessen zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden verdeeld onder verschillende personen.
 2. Een duik cursus of duikpakket is pas bindend geboekt wanneer er een aanbetaling van ten minste 10% is betaald, of de cursus-specifieke opleiding materialen zijn besteld. Zonder bindende reservering met duikexcursies heeft u geen recht op een plaats aan boord.
 3. Vroegboekkortingen worden alleen verrekend als u ten minste 4 weken van te voren boekt.
 4. De terugbetaling van de betaling / aanbetaling van een geboekte duikcursus / duikpakket tot 100% is alleen mogelijk indien de reis niet kan worden gestart (bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, ongeval, enz.) of de reservering ten minste 2 weken voor de start wordt geannuleerd. In alle andere gevallen wordt 10% annuleringskosten in rekening gebracht. Het saldo zal dan binnen 4 weken worden terugbetaald.
 5. Reeds verzonden theoriemateriaal wordt niet teruggenomen, en de door overname ontstane mindering op het cursusgeld wordt niet terugbetaald. In dit geval zijn er geen extra annuleringskosten. De duikcursus kan nog steeds worden gepland op een ander tijdstip, in overleg met West Coast Divers.
 6. Als u als gevolg van een lokale ziekte de de duikcursus niet kan voltooien of aan het duiken niet kan deelnemen, dan wordt daarvoor naar een persoonlijke oplossing gezocht. Het bedrag wordt verrekend en ter plaatse betaald, of u krijgt een tegoedbon zodat u de cursus op een ander tijdstip in kan halen.
 7. In Spanje is duiken verboden zonder duikverzekering. Degenen die geen duikverzekering hebben, kunnen een verzekering afsluiten op het duikcentrum. Deelnemers aan beginnersklassen en proefduiken worden automatisch verzekerd via de het centrum.
 8. Een geldig duikbrevet / duikerlicentie is een voorwaarde voor deelname aan duikactiviteiten. (Met uitzondering van beginnerscursussen).
 9. Elke deelnemer aan duikactiviteiten bevestigd zijn geschiktheid voor het duiken en moet dit met een doktersverklaring aantonen. Deze mag niet ouder zijn dan 2 jaar (vanaf 40 jaar niet meer dan 1 jaar).
 10. Wij behouden ons het recht voor om duikers die opzettelijk de gebruikelijke veiligheidsregels van het duiken schenden uit te sluiten van verdere deelname aan duikactiviteiten.
 11. West Coast Divers trachten zich te houden aan de opgegeven afvaarttijden. Wijzigingen als gevolg van weer, wind en golven zijn niet in onze macht. Indien een tocht uitvalt en niet kan worden ingehaald, dan verrekenen we dit met u.
 12. West Coast Divers wijst op het bestaan van een database waarin de gegevens worden opgeslagen van onze duikgasten. De gegevens worden gebruikt om de vereiste diensten te leveren en met onze gasten contact te onderhouden. De gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.
 13. CORONA
  Maskervereiste Spanje: maskers moeten gedragen worden in supermarkten, winkels en dergelijke. Er is daarom een ​​maskervereiste binnen het duikcentrum, buiten en op het strand, als een afstand van 2 meter tot niet-groepsleden wordt aangehouden. Bij het organiseren en plannen van duiken en duikcursussen, streeft WEST COAST DIVERS ernaar om voor familiegroepen en reisgroepen te zorgen, afgezonderd van andere duikgasten. Als dit niet werkt, houd dan een afstand van 2 meter van andere gasten aan om buiten het dragen van beschermende maskers te vermijden. Het West Coast Divers-team zal helpen bij het naleven van hygiëne, maar zal geen beschermende maskers leveren.

>> reservering

 

zum Seitenanfang

West Coast Divers Mallorca

Marc Stöneberg
C./ Almirante Vierna 11 1a
07609 Llucmajor
Mallorca
España

Fiscaal nummerteuernummer
Spanje
ES X 2003889 Z

Fon: +34 696789037
Mail: info@westcoastdivers.de
Internet: www.westcoastdivers.de

Ontwerpimplementatie::
Marc Stöneberg
www.mandographik.com

 

 

Juridische kennisgeving:
De informatie op deze website is met zorg samengesteld en regelmatig bijgewerkt. Desalniettemin aanvaardt West Coast Divers geen aansprakelijkheid of garantie voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie.

Links:
West Coast Divers kan geen enkele aansprakelijkheid of garantie aanvaarden voor de inhoud van de websites waarnaar we direct of indirect verwijzen. Een bezoek aan deze websites is op eigen risico..

Copyright:
West Coast Divers behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de informatie op deze website (tekst, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, handelsmerken, enz.). Ze worden beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. De reproductie, duplicatie of andere distributie van de inhoud van onze homepage vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van West Coast Divers Mallorca.

 

Privacy / wetgeving / Cookies:
Alle gegevens die aan ons worden doorgegeven, zullen worden behandeld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen die in Spanje van toepassing zijn voor de bescherming van persoonlijke gegevens en zullen niet worden bekendgemaakt aan derden. Als onze service de openbaarmaking van persoonlijke informatie vereist, wordt u van tevoren op de hoogte gesteld en wordt uw toestemming verkregen.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 5 van de organieke wet 15/1999 over gegevensbescherming en artikel 12 van het KB 1720/2001, zetten we ervan dat de gegevens die u ons te voorzien van de e-mail formulier of via e-mail, naar een bestand worden verzameld en opgeslagen, het eigendom van West Coast Divers Mallorca, met het hoofdkantoor Marc Stoneberg, C / Almirante Vierna 11 1A, 07609 Bahia Grande, Balearen, Spanje en het doel is om de gewenste service te bieden, net als bij onze gasten in Contact opnemen.

Met deze clausule bent u zich ervan bewust en gaat u ermee akkoord dat we u per e-mail promotionele informatie kunnen sturen om u te informeren over de producten en diensten van West Coast Divers Mallorca waarvan wij denken dat ze voor u interessant zijn , Als u niet akkoord gaat met het ontvangen van promotionele informatie, bevestig dit dan met de woorden 'geen advertenties' in uw e-mail.

Getroffen kan de naam in deze wet de rechten door contact in persoon of schriftelijk op bovenstaand adres of per e-mail te roepen om info@westcoastdivers.de geven in subject "ejercicio Derechos LOPD" en wordt vriendelijk verzocht de volledige naam.
Uw gegevens worden onmiddellijk uit onze database verwijderd.

West Coast Divers gebruikt een formuliermailer van Foxyform om e-mails te verzenden. Foxyform gebruikt zijn e-mailadres alleen om de Foxyform-service te gebruiken en deelt deze NIET met derden. E-mails die via Foxyform worden verzonden, worden NIET naar derden verstuurd, maar alleen naar het e-mailadres dat is ingesteld door West Coast Divers. Foxyform biedt geen garantie voor de betrouwbaarheid en toegankelijkheid van de service, maar doet er uiteraard alles aan om 100% haalbaar te zijn. Verdere informatie op www.foxyform.com


>> email
>> reserveringe

zum Seitenanfang

 


© 2023/11 by West Coast Divers Mallorca